Huisartsenpraktijk J.T.E. de Penning is geopend op:
Maa-Vrij van 08:00 - 17:00, donderdag tot 12.00
Telefoonnummer:
010 5015566
Telefoonnummer: 010 5015566
Geopend op: Maa-Vrij van 08:00 - 17:00, donderdag tot 12.00

Klachtenformulier

Wat te doen als u een klacht hebt?

 

Deze kunt u allereerst kenbaar maken via onderstaand klachtenformulier op deze website. U kunt ook schriftelijk of mondeling een klacht indienen. Als we uw klacht ontvangen hebben, dan nemen we contact met u op.

We proberen dan eerst het probleem met u te bespreken. Komt u er samen met de huisarts niet uit, dan kunt u hieronder lezen wat u vervolgens kunt doen.

Probeert u eerst het probleem met uw (waarnemend) huisarts te bespreken. Als de huisarts niet weet dat u ontevreden bent, kan hij ook niet proberen samen met u de klacht op te lossen. Komt u er samen met de huisarts niet uit, dan kunt u hieronder lezen wat u vervolgens kunt doen.

 

U kunt dan een klacht indienen bij SKGE:

 

Is dit lastig voor u of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. U kunt deze klachtenfunctionaris bereiken op telefoonnummer 088 0229100.

 

Als u er met uw huisarts én met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat voltallig uit een voorzitter (jurist) en uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris die ook jurist is.

 

Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend. Meer informatie kunt u in de folder vinden in de wachtkamer en op www.skge.nl.

Voornaam:
Achternaam*:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Email*:
Uw klacht*:

Verificatie*
Ter voorkoming van misbruik van dit formulier door kwaadwillende gebruikers dient u hieronder in het vakje een vinkje te zetten en eventueel de vraag die verschijnt te beantwoorden. Zonder deze stap is verzending van dit formulier niet mogelijk.